3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Vali, muhtarlarla buluştu

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, muhtarlarla düzenlediği toplantıda, 2006 yılında köylere yönelik hizmetlerde atılım yapılacağını söyledi.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Salonu'nda Vali Hüseyin Avni Mutlu başkanlığında düzenlenen toplantıya, vali yardımcıları Bülent Uygur, Aytekin Yılmaz, Baykan İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Aydınlar İlçe Kaymakamı Metin Demirel, İl Genel Meclisi üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Demirel, Sağlık ve Tarım İl müdürleri ile Baykan ve Aydınlar ilçelerinden yaklaşık 125 mahalle ve köy muhtarı katıldı.

Toplantıda, muhtarlardan sorunlar hakkında bilgi alan Vali Mutlu, bu tür toplantıları sürekli düzenleyeceklerini belirterek, "Bu 2. etabımız oluyor. Şimdi Baykan ve Aydınlar ilçelerimizi seçtik. 2006 yılı, köylere yönelik hizmetlerde atılım yılı olacaktır. Bu yıl içinde bütün köy ve mezralarımızın içme suyu sorununu çözeceğiz. Yol yapımı konusunda da büyük bir atak içerisinde olacağız" dedi. Toplantının sonunda, muhtarların dile getirdikleri sorunların takipçisi olmalarını isteyen Vali Mutlu, "Ben bu toplantıda sorunumu dile getirdim demeyin. Bu sorunların giderilmesi yönündeki çabaları da takip edin. Bizler bu sorunların giderilmesi için çalışacağız. Sizler de takip edin" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 15:10:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?