4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Vali liseyi ziyaret etti

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 170 öğrencinin eğitim gördüğü Milli Egemenlik Lisesi'ni ziyaret etti.

Okul bahçesinde beden öğretmenleri nezaretinde ders yapan öğrencilerle sohbet eden Vali Hüseyin Avni Mutlu, öğrencilerin tekliflerini geri çevirmeyerek gençlerle voleybol oynadı. Daha sonra Okul Müdürü Ali Rıza Özdemir ile bir müddet görüşen Vali Mutlu, Milli Egemenlik Lisesi Spor Kulübü Başkanı Recep Siper'den de yürütülen sportif faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Siper, okul bünyesinde şu ana kadar judo, satranç, halk oyunları, atletizm, güreş, hentbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, taekwando, yüzme, tenis ve badminton branşlarında toplam 13 amatör spor takımının kurulduğunu belirtti.

Okul Müdürü Ali Rıza Özdemir'in katkılarıyla Conkbayır Gücü Spor Kulübü kurma aşamasında olduklarını belirten Siper, amaçlarının önümüzdeki yılın son dönemine kadar bu sayıyı 10'a çıkarmak olduğunu söyledi. Okul Müdürü Özdemir de, sportif çalışmalarda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden büyük destek aldıklarını ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Okulların güzel çalışmalara önayak olmaları gerektiğini kaydeden Vali Hüseyin Avni Mutlu ise, "İlimizde bu yönde çalışma yapan birçok okulun var olduğunu biliyorum. Milli Egemenlik Lisesi de sporcu adayı öğrencilerimize branşını tanıtan, sevdiren, altyapı ve temel bilgilerini verme konularında üstüne düşeni yapmaya gayret gösterdiğini görüyorum ve yakından takip ediyorum. Sizleri çalışmalarınız ve isteklerinizden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Vali Mutlu, son olarak masa tenisi oynayan öğrencilerle maç yaparak okuldan ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2006 Cumartesi 18:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?