3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Yerel basından Vali Mutlu'ya ziyaret

Siirt'te görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanları, göreve yeni başlayan Vali Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret etti.


Ardahan Valiliği'ne atanan Siirt Valisi Murat Yıldırım'ın yerine atanan Vali Hüseyin Avni Mutlu, kendisini makamında ziyaret eden Siirt'te çalışan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir süre görüştü. Ziyarette bir konuşma yapan Vali Mutlu, "Siirt'te bulunan her sorun benim için aynıdır. Sorunları basın, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çözmeye çalışacağız. Siirt, tarihi ve kültürel açıdan önemli bir yerleşim birimidir. Bu nedenle, kentin yok olan tarihi ve kültürel değerlerini gün ışığına çıkarmaya çalışacak ve mevcut yatırımların takipçisi olacağız. Sorunları bir bir çözdükten sonra Siirt'e rahat bir nefes aldırmanın hedefinde olacağız" dedi.

Basın mensupları adına Vali Mutlu'ya görevinde başarılar dileyen Siirt Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak, "Bizleri çok sıcak karşıladınız, bundan dolayı müteşekkiriz. Siirt'e vereceğiniz hizmetin destekçisi olacağız. Yeni görevinizde başarılar dileriz" diye konuştu.
Vali Mutlu, ziyaretlerinden ötürü basın mensuplarına teşekkür ederek, sık sık görüşeceklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 17:28:50
Güncelleme :29 Ağustos 2005 Pazartesi 15:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?