2
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM
Belediye Sayfaları

110 çifte resmi nikah

Eruh'ta, toplu nikah töreni yapıldı. 110 çiftin nikahı, Belediye Başkanı Abdulhamit Nas tarafından kıyıldı. Eruh Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nca Sosyal Riski Azaltma Projesi kapsamında hazırlanan toplu nikah projesi çerçevesinde, ilçe merkezi ve bağlı köylerinde resmi nikahı bulunmayan 110 çiftin, toplu halde nikahları kıyıldı.

Törene, Kaymakam Ozan Balcı, Cumhuriyet Başsavcısı Menderes Eren, Milli Eğitim İlçe Müdürü Mehmet Ceylan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çiftlerin nikahı Belediye Başkanı Abdulhamit Nas tarafından kıyıldı. Şölen havasında geçen törende, nikahı kıyılan çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunurken, çiftlerin her birine elbise hediye edildi.

Kaymakam Ozan Balcı ve eşi Sonay Balcı, Musa-Ayten Sarın çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Törende konuşan Kaymakam Balcı, bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu, bu sayede kadınların kendilerine güvenlerinin geldiğini söyledi. Balcı, ailede kadının da söz sahibi olduğunu vurgulayarak çiftlere mutluluk diledi. Tören folklor ve müzik gösterileriyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 13:57:57
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 10:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?