18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM
Belediye Sayfaları

Oyun parkı açıldı

Siirt'in Şirvan İlçesi İncekaya Köyü'nde "Gülümseyen Gelecek Anasınıfları" kampanyası çerçevesinde yapılan anasınıfı ve oyun parkı düzenlenen törenle açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türkiye genelinde başlattığı "Gülümseyen Gelecek Anasınıfları" kampanyası kapsamında İncekaya Köyü'nde yapılan ana sınıfı ve oyun parkı törenle açıldı.

Törene, Şirvan Kaymakamı Davut Gül, İlçe Belediye Başkanı Necat Cellek ve çok sayıda öğrenci ile veli katıldı. Daha önce de Siirt'e geldiğini hatırlatan ÇYDD Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan, burada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, eğitime büyük önem verdiklerini, çeşitli sivil toplum örgütlerinin de destekleriyle çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Saylan ve sivil toplum kuruluşu üyeleri, törenden sonra Vali Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret etti. Vali Mutlu, kendilerini Siirt'te görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, sivil toplam örgütlerinin yönetimin birer parçası olduğu yönündeki görüşünü dile getirdi. Dernek Başkanı Saylan'a eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Vali Mutlu, başka sivil toplum örgütlerini de Siirt'te görmek istediklerini

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 09:54:37
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 11:02:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?