19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Araç filosu genişledi

Şırnak'ın Cizre İlçesi Belediyesi, yıllardır yaşanan araç sorununu gidermek için 2 adet Beko loder-970, 2 adet Ford ranger ve 1 adet çift kabinli transit araç satın aldı.

Belediye Başkanı Aydın Budak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Araç sıkıntısından ötürü daha önce altyapı sorununu çözmede çok zorluk çekiyorduk. Bizden önceki dönemlerde hiçbir belediye yönetimi tarafından araç alımı yapılmadığı için belediyenin kiralık araçlara yönelmesi büyük maddi külfete neden oluyordu. Ancak, belediyemiz bünyesine kattığımız yeni araçlarla altyapı sorununu büyük oranda halledeceğiz. Belediyecilik anlayışımız, bizden sonra gelecek olanları da halka hizmet etmeye mahkum etmektir. Son 2 yılda aldığımız araçları Cizre'nin hemen hemen her mahallesinde görmek mümkündür" dedi.

Yeni alınan araçlarla şehir turu atan Başkan Budak, yol boyunca halk tarafından ayakta alkışlandı.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 17:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
LOKMAN DAYAN IP: 85.100.96.xxx Tarih : 19.04.2006 18:22:25
ŞİMDİYE KADAR BAŞKAN OLANLAR VE O BAŞKANLARI SEÇENLER,İYİ BAKSINLAR VE DERS ALSINLAR EVET İNSANLIK DERSİ.DEMEK İSTEYİNCE OLUYORMUŞ.BAŞKANA BAŞARININ DEVAMINI DİLİYORUM .ALLAH UTANDIRMSIN.GELECEK DÖNEMDE SEÇİLMESE BİLE HİÇ OLMAZSA BAŞI DİK DOLAŞABİLECEK.ÖRNEK BAŞKAN SEÇİLMESİ GEREKİR.