28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kar aralıksız devam ediyor

Şırnak'ta son 3 gündür aralıklarla süren kar yağışı nedeniyle ilin Hakkari ve Eruh bağlantılı yolları ulaşıma kapandı. Kar temizleme ve yol açma çalışmaları sürüyor.

Karayolları ve Köy Hizmetleri ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda bütün köy yoları ulaşıma açılırken, Beytüşşebap İlçesi'nde sadece 5 köy yolunun kapalı olduğu belirtildi.

apalı köy yollarını açma çalışmalarının aralıksız sürdüğü Şırnak merkezinde 3, Beytüşşebap İlçesi'nde 2, Uludere İlçesi'nde 2, Güçlükonak İlçesi'nde 1, Silopi İlçesi'nde 1, Cizre İlçesi'nde 1, İdil İlçesi'nde de 1 ekip olmak üzere, toplam 11 ekip ile kar mücadelesi veriliyor.

eytüşşebap'ta kapalı olan 5 köyden Gökçe, Beşağaç ve Ortalı adlı 3 köyün yollarında ise kar temizleme çalışmaları yerine, çığ temizleme çalışması yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan, 3 günden bu yana aralıklarla süren kar yağışı nedeniyle Şırnak'ı Hakkari ve Eruh'a bağlayan kara yollarının da ulaşıma kapandığı bildirildi. Yol açma çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, vatandaşlar tarafından takdir topladı.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 13:30:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?