19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Haltercilerin başarısı

Sakarya'da 7-9 Nisan tarihleri arasında yapılan Okullar Arası Türkiye Halter Şampiyonası'nda değişik kilolarda derece alan Şırnaklı gençler, Vali Selahattin Aparı'yı makamında ziyaret etti.

10 sporcunun katıldığı şampiyonada yıldızlar dalında İsmet Algül Türkiye ikincisi, Hüseyin Ölgen beşinci, Lokman Bayar altıncı, gençler dalında silkmede Hurşit Atak Türkiye ikincisi, Ömer Bayat dördüncü, Sait Atak yedinci oldu. Vali Selahattin Aparı, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, birinci olan sporcuya cumhuriyet altını ve spor malzemeleri, ikinci olan sporcuya cumhuriyet altını, diğer dereceye giren sporculara çeyrek altın hediye etti.

Sporculara destek sözü veren Vali Aparı, yaptığı açıklamada, "Bütün sporcularımızın her zaman yanındayız. Kendilerine her zaman her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki, Şırnak'ımızın adını başarılarıyla duyursunlar. Artık Şırnak, terörle değil de öğrencilerimizin, sporcularımızın başarılarıyla anılsın" dedi. Yarışmada birinci ve ikinci olan sporcular, 1 Haziran tarihinde Ankara'da açılacak Yıldızlar Avrupa Şampiyonası Hazırlık Kampı'na katılacak ve Temmuz ayında İsviçre'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na katılarak, ülkemizi temsil etmek üzere mücadele edecek.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 19:39:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?