28
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Tuğba Özay Cizre'de

Cizre'ye gelen ünlü manken Tuğba Özay, halktan büyük ilgi gördü.

Cizre'ye iki sevgiliyi kavuşturmak ve düğünlerine katılmak için gelen ünlü manken Tuğba Özay, ilçede adeta başbakan gibi karşılandı. Hayranlarının oluşturduğu araç konvoyuyla şehir turu atan Özay, 2 gün kaldığı Cizre'de, iş yeri açılışlarının yanı sıra yemekli eğlencelere de katıldı.

Şehir gezisi sırasında ekmek fırınında kameralar karşısında fırıncılarla hamur yoğuran manken Özay, Cizreli erkeklerin olduğu kadar bayanların ve çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle çocuk hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Özay'ı erkek hayranları da cep telefonu objektifleriyle adım adım takip etti.

Nuh Peygamber Türbesi'ni de ziyaret eden ünlü manken, güneş gözlükleri ve başında yörenin geleneksel örtüsü puşiyle girdiği türbede dua etti. Daha sonra Mem u Zin Müzesi'ni gezen Tuğba Özay, efsane aşıklar Mem ile Zin'in kabirlerini merak ve ilgiyle inceledi.
Katıldığı açılışlarda ve gezilerinde hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Özay'ın, gördüğü ilgiden hayli memnun kaldığı gözlendi.

.
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2006 Salı 18:06:18
Güncelleme :11 Mart 2006 Cumartesi 17:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
engin özkan IP: 88.233.121.xxx Tarih : 18.01.2009 17:36:16

slm ben engin cizreliyim ve bence tuğba özay cizreye getirilmemeliydi çünkü özel hayatı ve gimiyle cizredeki kızların onu örnek alacaklarından endişe duyuyorum açık giyindiği için bu hem bizim kültürümüzü bozar