19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Yeşeren’den Emniyet Müdürüne Veda Plaketi

Şırnak yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan ve dernek üyeleri İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı makamında ziyaret ederek, görev yaptığı süreç içerisinde güvenliğin ve huzurun sağlanmasında büyük gayret sarf etmesinden dolayı plaket vererek, teşekkürlerini dile getirdi.
 
Dernek Başkanı Hatice Atan; “Siz bizim gönlümüzde taht kurdunuz. Sizi unutmayacağız. İlimizde güzel ilklere imza atarak, polis ile halk arasında sevgi köprüsünü kurdunuz. Gideceğiniz yerde bizden kurtulacağınızı zan etmeyin. Malatya’ya kayısı yemeğe geliriz” dedi.
 
İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya Dernek Başkanı Hatice Atan’ın yaptığı espriye “sadece kayısı yemeğe değil, birlikte yemek yemeye de bekleriz” diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:“Yaptığımız çalışmalarda sizin de emeğiniz var. Bunu unutmak mümkün değildir. Biz size bir adım geldik, siz bize iki adımla geldiniz. Şırnak’tan ayrılacağım için üzülüyorum. Şırnak halkı aşırı misafirperver ve kapısını çaldığımız her vatandaşımız bizi buyur etti. Daha uzun süre kalacağımı düşünüyordum. Yapılan atama benim için de sürpriz oldu. Ama ülkemizin neresinde olursa olsun görev yapmaya hazırız” dedi.
M.Selim Yalçın - Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2006 Çarşamba 09:53:03
Güncelleme :10 Mayıs 2006 Çarşamba 11:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?