20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Belediye başkanının yardım çağrısı

Beytüşşebap Belediye Başkanı Faik Dursun, yoğun kar yağışı nedeniyle iş makinesi yardım talebinde bulundu.

Beytüşşebap ilçesinde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde bulunan caddelerde tonlarca kar birikirken, Belediye Başkanı Dursun, iş makinesi yardım talebinde bulundu.

Belediyeye ait 1 kepçenin bulunduğunu belirten Başkan Dursun, "Beytüşşebap, kış şartlarının en çeting eçtiği yerlerden biridir. Beytüşşebap tamamen kaderine terk edilmiş bir ilçedir ve yıllardan beri de ihmal edilmiştir. Belediyenin imkanları sınırlıdır. Küçük bir iş makinemiz var. Ona da yakıt bulamıyoruz. Bu konuda hem sayın valimizden hem de ilgili bakanlıklardan yakıt talebinde bulunduk. Umut ediyorum ki, durumumuzu görürler ve bize destek çıkarlar. İl Özel idare ekiplerinden de destek bekliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 18:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cavbella IP: 85.106.230.xxx Tarih : 12.02.2008 15:58:15

ben beledye baskanımıza katılıyorum beledyemiz hiç bir görev yapmıyor diyenleride kınıyorum çünkü beledyemizin imkanları kısıtlı olmasına rağmen var güçüyle calışmaktadır ve beledyemizi olumsuz eleştirenler önce beledyemizin var olan imkanları kadar eleştirsinler