17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Mağdur aileye destek

Şırnak'ta, bir süre önce basında yer alan hasta Hatice Aydın'a, Cizre Kaymakam Vekili ve İdil Kaymakamı Hasan Tanrıseven tarafından yardım eli uzatıldı. Hatice Aydın'a yeşil kart verilirken, ailesine de yardımda bulunuldu.

Cizre Kaymakam Vekili ve İdil Kaymakamı Hasan Tanrıseven, izinden döndüğünde Hatice Aydın ile ilgili haberleri basında gördüğünü ifade ederek, hemen gerekli işlemlerin yapılması talimatını verdiğini söyledi.

Kaymakam Tanrıseven, uzun süreden beri yatalak hasta olan Hatice Aydın'a yeşil kart verildiğini, ancak vize tarihi geçtiği için tedavisine devam edilemediğini belirterek, "Yeşil kartını aynı gün vize ettim. Ayrıca, aile reisi İbrahim Aydın'a tedavi yardımı olarak 500 YTL yardımda bulunduk. Aydın ailesine kömür ve gıda yardımı da yapılacak" şeklinde konuştu.

İdil Kaymakamı Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret eden aile reisi İbrahim Aydın, "Bize hemen yardım eli uzattınız. Çok teşekkür ederiz. Allah sizden razı olsun" şeklinde konuştu.

Tanrıseven, Aydın ailesine düzenli olarak yardım yapılacağını kaydederek, "Kaymakamlığın kapıları size ve sizin gibi mağdur vatandaşlarımıza her zaman açık. Ben ve arkadaşlarım hep yanınızda olacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2005 Cumartesi 14:11:45
Güncelleme :7 Kasım 2005 Pazartesi 00:38:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?