17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Veda yemeği

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi Kaymakamlığı'na atanan Şırnak'ın İdil İlçesi Kaymakamı Hasan Tanrıseven, ilçe yönetici ve muhtarlarıyla son kez veda yemeğinde buluştu.

İdil Öğretmenevi'nde verilen yemeğe İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Sarı, Belediye Başkanı Resul Sadak, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ateş, Emniyet Amiri Hakan Demir, İdil Adliyesi'nde görevli Hakimler Barış Yaralı ve Hasan Coşar, belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Hasan Tanrıseven'in veda yemeğine katılımın fazla olması nedeniyle yemek masaları, öğretmen evinin balkonlarına ve fuayeye kadar taştı.

Yemekte konuşan davetliler, Kaymakam Tanrıseven'in halkla bütünleştiğini ve hizmetlerinin uzun yıllar boyunca unutulmayacağını söyledi. Çınar Kaymakamlığı'na atanan Hasan Tanrıseven ise, 2 yıl boyunca büyük bir azim ve heyecanla İdil'de hizmet ettiğini belirterek, tüm imkanları ilçenin kalkınması için seferber ettiğini söyledi. Kaymakam Tanrıseven, "İdil, benim hayatımda çok özel, unutulmayacak bir dönem oldu. Bundan sonraki görev yerimde de kapım hep İdillilere açık olacak" şeklinde konuştu. Veda yemeğinin sonunda Kaymakam, misafirlerle tek tek el sıkışarak veda etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2005 Perşembe 11:14:58
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 11:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?