19
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

AKP Gençlik Kolları Başkanı istifa etti

AK Parti Silopi Gençlik Kolları Başkanı M. Selim Tanrıverdi görevinden istifa etti. İstifa dilekçesini AK Parti İlçe Başkanlığı'na sunan Tanrıverdi'nin yerine ikinci başkan vekalet edecek.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde 2 senedir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Mehmet Selim Tanrıverdi ailesine ve işine daha fazla zaman ayırmak için AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Görev yaptığı zaman içerisinde halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Tanrıverdi siyaseti tamamen bıraktığını sözlerine ekledi. Tanrıverdi açıklamasında, "En büyük idealim aileme daha fazla zaman ayırmak ve onlarla normal bir yaşam sürmektir. Bunun için de AK Parti İlçe Başkanlığı'na istifa dilekçemi verdim. Hiç kimseye kesinlikle kırgın ya da dargın değilim. İstifa etmemin nedeni sadece ailem ve işimdir. Görev yaptığım 2 sene içerisinde bana desteklerini hiçbir zaman esirgeyen AK Parti İlçe Teşkilatı'na ve Silopili halkıma çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 10:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?