24
Mayıs
2024
Cuma
SİLOPİ - ŞIRNAK

AKP ilçe başkanı yeni hastaneyi gezdi

AK PARTİ SİLOPİ İLÇE BAŞKANI HAŞİMOĞLU'NDAN YENİ HASTANEYE ZİYARET

AK Parti Silopi İlçe Başkanı Haşim Haşimoğlu ve Şoförler Odası Başkanı Heşar Haşimoğlu 50 Yataklı Silopi Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde yeni hizmete giren 50 Yataklı Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Haşim Haşimoğlu ve Silopi Şoförler Odası Başkanı Heşar Haşimoğlu, Hastane Müdürü Sadun Ökten'den çalışmaları hakkında bilgi alıp servisleri gezdi. Amaçlarının Silopi'deki bütün kurum ve kuruluşların vatandaşa en iyi hizmeti vermesi olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Haşimoğlu, "İktidar partisi olarak tabii ki ilçemizde vatandaşımıza en iyi hizmetin verilmesini arzuluyoruz. Onun için çeşitli kurumları zaman zaman ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgiler alıyoruz. Varsa ihtiyaçlarını ve sorunlarını not alıp gerekli yerlere ileterek giderilmesini sağlamaya çalışıyoruz. Çalışan her personelin ve kurumun yanında yer alıyoruz. Görevlerini tam olarak yapmayan her kim olursa da onların da yapmaları gereken görevlerini kendilerine hatırlatıyoruz. Silopili hemşerilerimiz her şeyin en iyisine, en kaliteli hizmete layıktır. Hele bu sağlık konusu ise çok daha titiz ve dikkatli olmak zorundayız" dedi.

Daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Haşim Haşimoğlu ve Şoförler Odası Başkanı Heşar Haşimoğlu, Hastane Müdürü Sadun Ökten ve Başhemşire Raziye Çoban ile birlikte hastaneyi dolaştı. Hastane gezisi sırasında hastalara da geçmiş olsun dileğinde bulunan Haşim Haşimoğlu, hastalara hastaneden memnun olup olmadıklarını, şikayet ve dileklerini sordu. Hastaların sorunları ile yakından ilgilenen Haşim Haşimoğlu, hastane personeli ve çalışanları ile de kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Buradaki ziyaretini tamamlayan Haşim Haşimoğlu ve Şoförler Odası Başkanı Heşar Haşimoğlu yeni hastanenin tüm Silopi halkına hayırlı olmasını dileyerek hastaneden ayrıldı.

AK PARTİ SİLOPİ İLÇE BAŞKANI HAŞİMOĞLU'NDAN YENİ HASTANEYE ZİYARET
AK PARTİ SİLOPİ İLÇE BAŞKANI HAŞİMOĞLU'NDAN YENİ HASTANEYE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 09:56:03
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 18:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?