19
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

AKP'den bilgilendirme toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Silopi İlçe Teşkilatı, mahalle ve köy temsilcilerine eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

Parti binasında düzenlenen ve İlçe Başkanı Neşet Kunur ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda AK Parti'nin 4 yıllık icraatları değerlendirilirken, 2007 seçimleri öncesi mahalle ve köy temsilcilerine yapılacak işler hakkında bilgi verildi. AK Parti İlçe Başkanı Neşet Kunur, teşkilat olarak en önemli görevlerinin genel merkezin bir şubesi olarak teşkilatın çalışmalarını verimli kılmak ve halkla partiyi kucaklaştırmak olduğunu söyledi. Teşkilat olarak üye kayıt işlemlerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kunur, "Bizler daha önceki seçimleri ciddiye aldığımız gibi 2007 sonbaharında yapılacak genel seçimleri de ciddiye alıyor ve ona göre çalışıyoruz. 

Bu noktada 'Seçim, sandıkta kazanılır' ilkesinden hareketle tüm sandık kurullarımız güncellenmiştir. İlçemizdeki hiçbir sandık, sizlerin ve sandık kurulu üyelerimizin çakışmalarıyla sahipsiz kalmayacak ve halkımızın partimize verdiği oy, yüce bir emanet sayılarak halkımız adına sahiplenilecektir. AK Parti hükümetinin icraatlarını hepimiz gördük. 

Bize düşen; yapılan bu icraatları seçmenlerimize anlatmak ve 2007 yılında yapılacak seçimlerde yine partimizi tek başına iktidar yapmak için çalışmaktır. Burada köy ve mahalle başkanları olarak sizlere önemli görevler düşmektedir. 3 Kasım 2002 ve 28 Mart 2004 zaferini kazanan sizlerin, bu defa daha önemli olan 2007 seçimlerini de kazanacağınıza inancımız tamdır. Unutmamalıyız ki, Türkiyemiz ve Silopili halkımız ilerledikçe, kalkındıkça, sorunlar bir bir çözüldükçe AK Parti daha da güçlenecektir" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2006 Pazartesi 15:00:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?