25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Başarılı öğretmenler ödüllendirildi

SİLOPİ LİSESİ'NİN BAŞARILI ÖĞRETMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Şırnak'ın Silopi Lisesi Müdürü Şiyar Tümas başarılı öğretmenleri teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

Silopi Lisesi idaresi 2009-2010 eğitim-öğretim yılı boyunca üstün performans ve başarı gösteren öğretmenleri ödüllendirdi. Öğretmenlerin görevlerini en iyi şekilde ifa ettiğini belirten Okul Müdürü Şiyar Tümas bu maksatla öğretmenleri taltif ettiklerini söyledi. Tümas, "Eğitimde iyi bir yere gelmek istiyorsak burada öğretmenlere büyük iş düşer. Okulumuzda görev alan 9 öğretmenimizin üstün performans sergilediğini gördük. İdareci arkadaşlarımızla bu öğretmenlerimizi taltif etmek istedik. Bu demek değil diğer öğretmenlerimiz başarısız. Biz en başarılı olanları seçtik ve ödüllendirdik" dedi.

Öğretmenlerin büyük bir özveri içerisinde canla başla çalıştıklarını kaydeden Müdür Tümas, "Aslında burada gönüllülük esası var. Öğretmenlerimiz öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim veremeye çalışıyor. Okulumuzda 72 öğretmen görev alıyor. Her biri okulumuza ayrı bir başarı katıyor" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından teşekkür belgesi almaya hak kazanan biyoloji öğretmeni Zühal Yiğit belgesini, Müdür Tümas'ın elinden aldı. Derste olan diğer ödül alan biyoloji öğretmeni Abdulkerim Acar, edebiyat öğretmenleri Mustafa Sansur, Nazife Ceylan, matematik öğretmenleri Özlem Beyoğlu, Fahrialem Candan, tarih öğretmenleri Özgür Yürekli, Mesut Ünal ve rehberlik öğretmeni Hazni Acar'a belgeleri daha sonra verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 10:28:01
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 16:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?