16
Mayıs
2024
Perşembe
SİLOPİ - ŞIRNAK

Basın mensupları emniyeti ziyaret etti

Silopi ilçesinde görev yapan basın mensupları, Emniyet Müdürü Aktaş'ı makamında ziyaret ederek Polis Bayramı'nı kutladı. 

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 162. yıldönümü kutlamaları dolayısıyla kendisini ziyarete gelen gazetecileri kapıda karşılayan Emniyet İlçe Müdürü Hüseyin Aktaş, basın mensuplarına sıcak bir ilgi gösterdi. Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nezaketlerinden ötürü gazetecilere teşekkür etti. 

Emniyet Müdürü Aktaş, "Öncelikli vazifemiz, toplumun huzurunu ve güvenliğini korumaktır. Polis Teşkilatı olarak, bu görev bilinciyle 162 yıldır yasaların belirlediği çerçevede milletimizin huzur ve güvenliğini korumaktayız. Silopi halkının da huzur ortamının devamı için bize güvenmesini istiyoruz, ki bundan asla şüphemiz yoktur" diye konuştu. 

Silopi ilçesinin suç işleme oranında nüfusa bağlı olarak ülke sıralamasının en alt sıralarında yer aldığını ifade eden Aktaş, "Oranın düşük olması bizi sevindiriyor. Silopili halkımıza teşkilatımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2007 Çarşamba 12:55:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?