26
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

BDP'den emniyete ziyaret

BDP'Lİ İKİ BAŞKANDAN SİLOPİ EMNİYET MÜDÜRÜ KAN'A ZİYARET

Şırnak'ın Silopi Belediye Başkanı Emin Toğurlu ile Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İlçe Başkanı Bahattin Alkış, İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Selim Kan'ı makamında ziyaret ettiler.

İlçe Emniyet Müdürü Selim Kan'ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Emin Toğurlu belediyenin diğer kurumlar gibi devletin bir resmi kuruluşu olduğunu söyledi. Toğurlu, ilçede yapılan çalışmalarda çoğu zaman emniyet ile beraber hareket ettiklerini belirterek kurumların her zaman birbirlerine yardımcı olmasını gerektiğini dile getirdi. Başkan Toğurlu, "Yeni Emniyet Müdürümüze başarılar diliyor yeni müdürün ilçemize huzur ve barışı getirmesini diliyorum" dedi.

BDP Silopi İlçe Başkanı Bahattin Alkış ise yeni atanan Emniyet Müdürü Kan'a yeni görevinde başarılar dilediğini belirterek, "Barış ve Demokrasi Partisi olarak her zaman kendilerine yardımcı olacağımızı burada belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Kan ise ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Kan, "Burada Silopi halkının güvenliğini sağlamak temelinde gönderilmiş bir bürokratım. Bu yüzden herkese eşit mesafede ve kesinlikle aşırı bir tepki göstermeksizin kimseye karşı refleksim olmadan yasalar ne diyorsa onu uygulamak üzere geldiğimi biliyorum. Herkese hizmet etmek için geldim inşallah bunu da göreceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 11:58:04
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 15:06:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?