22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLOPİ - ŞIRNAK

Çalışan kadınlara '8 Mart' izini

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Şırnak'ın Silopi İlçe Belediyesi'nde çalışan kadınlara bir gün izin verildi. 

Belediye Başkanı Muhsun Kunur, 8 Mart vesilesiyle kadın emekçilerin güncel taleplerine her türlü desteği verdiklerini belirterek, tüm kurum ve kuruluşların kadın çalışanlarına izin vermesinden ve haklarını savunmasından yana olduğunu ifade etti. 

Başkan Kunur, "Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Silopi Belediyesi olarak kadınların eğitimine ve örgütlenmesine ilişkin çeşitli çalışmalar yapacağız" dedi. 

Belediyede görev yapan kadınlardan Leyla Orak, izin kararının sevindirici olduğunu belirterek, "Kadınlar evlerinde, işyerlerinde ve toplumda sürekli ikinci sınıf vatandaş olarak görülüyor. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle biz bayan çalışanlarına izin vererek kadın haklarına sahip çıktığı için Belediye Başkanımız sayın Kunur'a teşekkür eder, barışa sevdalı tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart'ını kutluyorum" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2007 Cuma 12:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
group@izmir IP: 88.243.89.xxx Tarih : 18.03.2007 14:16:34
muhisin bey zaten 8 mart günü dünya kadınlar günü olduguna göre tatil olucaktır izini siz vermıyorsunuz vede bu ufak haberlerle kendınızı bukadar övmenize gerek yok group izmir gfb