18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Devlet hastanesi yeni binasında

SİLOPİ DEVLET HASTANESİ YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Şırnak'ın Silopi ilçesinde yapımı tamamlanan 50 yataklı devlet hastanesi hizmet vermeye başladı.

Yapımına 2007 yılında başlanan 30 bin metrekare alan ve yaklaşık 13 bin metrekare kapalı kullanım alanına sahip Silopi Devlet Hastanesi hizmete girdi. Daha önceki yeri Silopi şehir merkezinde bulunan Devlet Hastanesi bazı sıkıntıların yaşanmasına neden olurken, yeni hastane binası ile bu sorunun çözüldüğü ifade edildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Devlet Hastanesi Başhekimi Hakan Tokur, "Hastanemizin yeni binasında hizmete girmesiyle birlikte Silopi merkez ve köylerini kapsayan önemli bir eksiklik de

giderilmiş oldu. Daha önce Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Devlet Hastanemizin tüm birimleri yeni binaya taşındı. Bundan böyle yıllarca hizmet verilen emektar hastaneye gidilmeyecek. Vatandaşlarımıza yeni modern binamızda hizmet vereceğiz. Modern alet ve cihazlarla donatılan hastanemizde polikliniklerde sıra karışıklığı da olmayacak. Bilgisayar ortamında ve modern çağa uygun şekilde doktor adı ve hasta sıra numarası belirtilecek. Hasta, sırası gelince muayenesi olacak" dedi.

Yeni hastanede, hastaların ve çalışanların memnuniyetine odaklı, yüksek kalitede sağlık hizmetini gönülden sunmayı hedeflediklerini belirten Tokur, hastanenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Devlet Hastanesi'nin yeni binasında hizmete girmesinden oldukça mutlu olduklarını bildiren Hastane Müdürü Sadun Ökten, hastanenin yapımına katkı sunan herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

SİLOPİ DEVLET HASTANESİ YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI
SİLOPİ DEVLET HASTANESİ YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 10:54:05
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 20:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?