26
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

DSP İlçe Başkanı Ali Bilge oldu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde DSP İlçe Teşkilatı Başkanlığına Genel Merkez kararı ile Ali Bilge getirildi.

29 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala siyasi partilerin hazırlıkları devam ediyor. Silopi'de vefat eden eski ilçe başkanının yerine Ali Bilge DSP İlçe Başkanlığına getirildi.

DSP Silopi İlçe Başkanlığına getirilen Ali Bilge, belediye başkan adaylarının ilerleyen günlerde açıklanacağını söyledi. Başkan Bilge bu göreve kendisini layık görenlere teşekkürlerini sunarak, bundan sonra Silopi için elinden gelen her türlü çabayı sarf edeceğini belirtti. Bilge, "İlçe teşkilatı olarak Silopi halkına karşı her zaman eşit mesafeli tavrımızı sonuna kadar koruyacağız. İlçemize gerekli olan hizmeti getirebilmek için var gücümüzle çalışacağımızdan ilçe halkımızın kuşkusu olmasın. Belediye başkan adayımız ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup, şimdiye kadar belediye başkan adaylığı için partimize müracaatlar gerçekleşmiştir. En kısa süre içerisinde Silopi ilçesine yakışacak belediye başkan adayını açıklayacağız" diye konuştu.

Bilge ayrıca demokrasilerde siyasi parti çeşitliliğinin bir mozaik olduğunu, siyasetin bir yarış olduğunu ve 29 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçiminin hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 15:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?