18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

En güzel sınıf seçildi

SİLOPİ ATATÜRK LİSESİ'NDE EN GÜZEL SINIFIN SEÇİLMESİ İÇİN ELEMELER

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Atatürk Lisesi idarecileri tarafından en güzel sınıf elemeleri yapıldı. Ekim 2009 döneminin en güzel sınıfı 10 Sosyal A sınıfı seçildi.

Silopi Atatürk Lisesi Müdürlüğü tarafından en güzel sınıf projesi elemeleri devam ediyor. Projeye öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Proje çerçevesinde öğrencileri sınıflarını en güzel hale getirmek için yoğun çaba harcıyorlar. 'Sınıf güzelleştirme ve koruma projesi' kapsamında düzenlenen en güzel sınıf seçmesini 10 Sosyal A Sınıfı kazandı. Kasım ayının en güzel sınıfının ise Kurban Bayramı'ndan sonra belirleneceği bildirildi. Atatürk Lisesi Müdürü Vehbi Özdemir sınıf güzelleştirme ve koruma projesi kapsamında her ay 1 sınıf seçtiklerini söyledi. Özdemir, "Ekim ayının en güzel sınıfı 10 Sosyal A. Sınıfı seçildi. Kasım ayının en güzel sınıfı ise Kurban Bayramı'ndan hemen sonra belli olacak. Bu yapılan faaliyetler ile öğrencilerimiz hem sorumlukların bilincine varıyorlar hem de ders yaptıkları sınıflarını daha temiz bir şekilde kullanıyorlar. Dönem sonunda en çok ayın sınıfı seçilen sınıfı çeşitli hediyeler ile ödüllendirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

'Atatürk Lisesini koruma ve güzelleştirme' projesinde amaçlanan hedefler ise öğrencilere sorumluluk duygusunu vermek, daha güzel daha temiz bir ortamda ders çalışmak ve çevreyi temiz tutmak gibi sıralanıyor.

SİLOPİ ATATÜRK LİSESİ'NDE EN GÜZEL SINIFIN SEÇİLMESİ İÇİN ELEMELER
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 10:02:05
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 13:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?