20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Esnaf hırsızlardan bıktı

Silopi Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Sıddık Öğmen, İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçede hızla artan hırsızlık olaylarına dikkat çekildi.

Silopi Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Sıddık Öğmen ziyaret sırasında, geçen hafta kuyumcu dükkanını soyan hırsızları polisin bir an önce yakalamasını isteyerek, "İstanbul gibi büyük şehirde bir hırsız 24 saate yakalanıyor.Ancak 100 bin nüfusu olmayan ilçemizde hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslar aradan bir hafta geçmesine rağmen neden hala bulunamıyor. Esnaf olarak, ilçemizde hırsızlık olaylarına karşı güvenlik önlemlerinin arttırılmasını ve gece geç saatlerde polislerin devriyelerini sıklaştırmalarını istiyoruz. Özellikle gece geç saatleri kendilerine hedef seçen hırsızların bir an önce yakalanmasını ve yargı önüne çıkarılmasını istiyoruz. İlçe merkezi dışından gelen hırsızlara karşı vatandaşlarımızın birlik içerisinde olmaları gerekmektedir. Bütün halk üzerine düşeni yapmalı ve vatandaşlık görevini yerine getirmelidir. İlçemiz Şırnak bölgesinde bulunan en temiz ilçedir ve bunun böyle devam etmesini istiyoruz. Özellikle son iki yıldır büyük ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız, araya hırsızlık olaylarının girmesi ile mağdur durumda kalıyor" dedi.


Silopi İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya ise kuyumcu soygununa karışan kişi veya kişilerin yakalanması için bütün imkanları seferber ettiklerini ve çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini söyledi. Müdür Kapaklıkaya ayrıca, esnaftan ve vatandaşlardan güvenlik güçlerine yardımcı olmalarını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 13:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suat öz IP: 85.104.236.xxx Tarih : 31.01.2008 09:22:30

esnaflar bikti ama hırsızlar bikmadi