15
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLOPİ - ŞIRNAK

Genç Parti Silopi'de şube açtı

Genç Parti'nin yeni şubesi, Şırnak'ın Silopi ilçesinde kuruldu. 

Agit Aytu başkanlığında faaliyete geçen yeni şubede gençlik kolları başkanlığına Nizar Özden seçildi. 

Genç Parti İlçe Bakanı Agit Aytu, partinin yeni binasını hizmete açtıktan sonra yeni üyelere rozet taktı. Partililere ve basına bir açıklama yapan Aytu, Silopi'deki diğer partilerin bugüne kadar konuşmalardan öteye geçemediğini öne sürerek, "Diğerlerinden farklı olarak Genç Parti her zaman hizmette halkın çıkarlarını ön planda tutuyor. Biz Silopi'ye layık temiz bir siyaset yapmayı amaç edindik" dedi. 

Gençlik Kolları Başkanı Nizar Özden de "Yeni bir parti, yeni bir görüş ve yepyeni bir güneş" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek her kesime eşit, düşünceye saygılı, karanlıkları güneşiyle aydınlatacak, halkın hakkını sonuna kadar arayan ve bunca senedir hakkını alamayan vatandaşlarımıza kapısını açacak tek partinin Genç Parti olduğunu söyledi. 

Türkiye'nin yeni güneşi Genç Parti'nin şeffaf, dürüst, halkçı ve yürekli olduğunu anlatan Özden, şöyle konuştu: "Sonuna kadar yılmadan olumsuzlukların üstüne giden, hiç kimsede olmayan bir yürekle 'ya başarı ya başarı' ilkesiyle bu yola baş koyduk. Bunca senedir söylemde kalan ve sadece zarardan başka bir şey üretmeyen siyaset anlayışına baş kaldırdık. Vatandaşımızın ağzındaki lokmaya bile göz diken siyasetçilere, duyarlı vatandaşlarımızla gereken cevabı seçim sandıklarında vereceğiz." 

Özden, yeni bir çağın umut ırmaklarına hizmet rüzgarıyla yön verecek olan Genç Parti'nin en büyük desteğinin ezilen toplumun dürüst insanları olacağını söyledi. 

Bu yeni dönemde her kesime düşen görevler olduğunu anlatan Özden, sözlerini şöyle tamamladı: 

"Bu görev; eski anlayışa 'dur' demek, halkın hakkını arayanı iktidara taşımaktır. Sorunu halletmek için sorunun içine girmek lazım. Gelin, el ele, yürek yüreğe verelim ve bizi bunca yıldır ezenleri biz sandıkta ezelim. Gün bugündür uyan Silopi.''
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2007 Pazartesi 14:04:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?