20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Görümlü'ye giriş-çıkış yasak

SİLOPİ'DE SİLAHLI KAVGA: 9 YARALI

Şırnak'ın Silopi Görümlü beldesinde meydana gelen silahlı kavgada 2'si ağır 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, beldeye giriş ve çıkışların yasaklandığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, kavga, Görümlü beldesi ile Nevro mezrası sakinleri arasında önceden gelen bir husumet dolayısıyla meydana geldi.

Silahların kullanıldığı kavgada 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri havaya ateş açarak kavgaya müdahale ederken, yaralanan A.D., M.K., R.T., K.E., M.E., A.K., M.T., D.E. ve A.İ. hastaneye kaldırıldı. Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumları ciddiyetini koruyan A.D. ve M.K. Batman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kavgada Görümlü Belde Belediye Başkanı Fikret Özdemir'in makam arabası, koruma arabası ile birlikte 4 araç kullanılamaz hale geldi.

Gerginliğin devam ettiği beldeye giriş ve çıkışlar kapatılırken, bölgeye çok sayıda asker gönderildi. Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, olay sonrasında beldeyi ziyaret ederek kavga hakkında bilgi aldı.

SİLOPİ'DE SİLAHLI KAVGA: 9 YARALI
SİLOPİ'DE SİLAHLI KAVGA: 9 YARALI
SİLOPİ'DE SİLAHLI KAVGA: 9 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2011 Cumartesi 18:09:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?