18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Habur'a yeni personel

HABUR SINIR KAPISI'NA PERSONEL TAKVİYESİ

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı'na yeni personel atandığı bildirildi

Habur Gümrük Muhafaza Baş Müdürü Rıfat Bolat, Gümrük Kapısı'nda işlemlerin daha hızlı yürütülebilmesi için yeni personel atamalarının gerçekleştirildiğini söyledi. Son KPSS'de başarılı olan 52 personelin ek olarak Habur Gümrük Muhafaza Başmüdürlüğü'ne atandığını dile getiren Bolat, Habur Sınır Kapısı'na daha önceden 138 personel atandığını belirterek, "Gümrük kapısında işlemlerin daha hızlı yürütülmesi için son yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) başarılı olan 52 yeni personel ek olarak Habur

Sınır Kapısı'na atandı. Vatandaşlarımızın mağdur edilmemeleri hususunda elimizden geleni yapıyoruz. Yeni ataması yapılan toplam 190 yeni personel ile bazı sıkıntıların üstesinden geleceğiz" dedi.

Gümrük Muhafaza Baş Müdürü Rıfat Bolat yeni atamaların yanı sıra Habur Sınır Kapısı'nda görevli 99 personelin ise farklı illere atandığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2010 Pazar 15:09:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
medeniyeti arayan insan IP: 88.227.10.xxx Tarih : 14.09.2010 09:05:50

habur sınır kapısı hayatımda gördüğüm en düzensiz,en kuralsız sınır kapısı malesef.uluslar arası taksicilerin müşterilerle siğara pazarlığı,kuyruklarda diğer yabancı araçlara yaptıkları saldırılar,kuyrukta silopili mtaksicilerin toplu olarak itiraz edenlere saldırması,kuyrukta öne geçmeleri,devlet bunlar mı dedirten olaylara şahit oldum. hergün kavgaların yaşandığı,kuyrukların kilometreleri bulduğu,onlarca boş peron varken bir peronun çalıştığı,rüşvet ve torpilin döndüğü,haksızlığın alasının yapıldığı bir sınır kapısıdır habur.