16
Mayıs
2024
Perşembe
SİLOPİ - ŞIRNAK

İlköğretim öğrencileri gazete çıkardı

Silopi ilçesindeki Gazipaşa İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan "Gazipaşa'nın Sesi" adlı aylık okul gazetesinin ilk sayısı çıktı. 

Silopi Gazipaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencilerinin çıkarmış olduğu aylık okul gazetesi Gazipaşa'nın Sesi, ilk sayısıyla Silopililer ile buluştu. Gazipaşa İlköğretim Okulu, çıkardığı gazete ile Şırnak bölgesinde bir ilke imza attı. 

Kısıtlı imkanlarla hazırlanan Gazipaşa'nın Sesi Gazetesi, 8 sayfa ve siyah beyaz olarak okurlara sunuldu. Bölgede bir ilk olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden okul müdürü Enver Özkan, herkesi gazeteyi okumaya davet etti. Özkan, "Eğitim adına yapılan bu çalışmada gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin yanında eğitici, öğretici bilgilere de yer verilmiştir" dedi. 

8-A sınıfı öğrencilerinden İlyas Gültekin, "Bu gazete okulumuz adına yayınlandığı için çok gururluyum. Bütün akrabalarıma ve tanıdıklarıma göstereceğim. Bir dahaki sayı için ben de mutlaka bir şeyler yapacağım. Öğrencilerin okumaya teşvik edilmesi açısından yapılan bu örnek çalışmayı yerinde buluyor ve emeği geçenlere yeni sayılarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 11:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?