19
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

İnşaatlar denetlendi

SİLOPİ'DE İNŞAATLAR DENETLENDİ

Şırnak'ın Silopi ilçesinde devam eden inşaatlar İnşaat ve Kalıpçılar Derneği tarafından denetlendi. Denetimlere mühendis ve mimarlar da katıldı.

Silopi ilçesinde kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Silopi İnşaatçılar ve Kalıpçılar Derneği yöneticileri ilçede yapımları devam eden inşaatları yerinde gezerek incelemelerde bulundular. Denetimler sırasında görülen eksikleri inşaat ustalarına anlatan Dernek Başkanı Abdullah Uğurlu aynı zamanda inşaatçıların sorunlarını da yerinde tespit etme imkanı buldu. İncelemeler sırasında yapım halinde bulunan inşaat sahiplerinden Mehmet Eren yapılan çalışmaları çok yerinde bulduklarını söyledi.

Eren, "Silopi İnşaat ve Kalıpçılar Derneği tarafından başlatılan çalışmalarda yapımı devam eden inşaatlarımızı denetledikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Reşit Bilgiç adlı vatandaş ise ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını söyleyerek, "Buraya kadar gelip sorunlarımızla ilgilendikleri için dermek yetkililerine teşekkür eder ve başarılarını devamını dilerim" dedi.

Silopi İnşaatçılar ve Kalıpçılar Derneği Başkanı Abdullah Uğurlu inşaatları bundan sonra sık sık denetleyeceklerini ifade etti. Başkan Uğurlu ayrıca yapılan denetimlerden inşaat sahiplerinin büyük destek aldıklarını sözlerine ekleyerek 15 günde bir denetimlerini sürdüreceklerini bildirdi.

SİLOPİ'DE İNŞAATLAR DENETLENDİ
SİLOPİ'DE İNŞAATLAR DENETLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 20:35:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?