29
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLOPİ - ŞIRNAK

Islah çalışmaları hız kazandı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Belediye tarafından yürütülen dere ıslah çalışmaları devam ediyor. İlçede bahar aylarının gelmesi ile birlikte ıslah çalışmaları hız kazandı.

Silopi Belediye Başkanı Muhsun Kunur, Başak Mahallesi'ndeki Kuru Deresi ıslah çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Geniş çaplı olarak sürdürülen yol açma çalışmaları ile birçok sokağın bağlantısını sağlayarak Başak Mahallesi'nin coğrafyasını değiştirdik. Silopi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce başlatılan çalışmada, mahalle içerisinde bulunan Kuru Dere'de, ekskavatör kırıcı ve kazıcı yükleyicilerle 7 metre genişliğinde 883 metre uzunluğundaki çalışmalar başlamış durumda.

Şu ana kadar 276 metrelik kısmın yıkımı ve yol açma çalışması tamamlanmış durumdadır. Belediyenin yapmış olduğu yol açma çalışmasında, 200'lük buzlarla (Beton boru) mahallede bulunan evlerin kanalizasyon hattını döşeyerek evlerin atık sularının kanalizasyon şebekesine bağlantısını sağladık. En kısa zamanda çalışmalarımızı bitireceğiz. Bu bağlamda Silopi'de hizmetlerimiz devam edecektir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 15:28:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?