16
Mayıs
2024
Perşembe
SİLOPİ - ŞIRNAK

Kara'dan tekerlekli sandalye jesti

Silopi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından özürlü vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı. 

SYDV tarafından daha önce Silopi ilçe merkezi ve köylerde tespit edilen ihtiyaç sahibi 8 özürlü aileye tekerlekli sandalye verildi. Hükümet Konağı önünde bekleyen özürlülerle tek tek ilgilenen Kaymakam H. Mehmet Kara, yapılan tekerlekli sandalye yardımının yanı sıra, bazı vatandaşlara da çocuk bezi ve mamasıyla eczane yardımında bulunacağını söyledi. 

Özürlü ve yoksul kimselere yardım etmekten memnun olduğunu ifade eden SYDV Müdürü Mesut Ökten, "Daha önce ilçe merkezinde ve köylerde tespit ettiğimiz 8 aileye tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Kaymakamlık olarak halkımıza yönelik yardımlarımız devam edecektir" dedi. 

Yeni sandalyelerine kavuşan özürlüler, kaymakama duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 11:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idris uşkuca IP: 88.254.89.xxx Tarih : 7.03.2007 12:56:32
özellikle sosyal yardımlaşma ve dayanışma .vakfının ve kayamakamlığın bu yıl gerek burs gerek sosyal yardımlaşmada halka çok büyük yardımlar yapıldı işte özellikle sakat insanları bir nevzede olsa kaymakamlığın bu insanların acılarını biraz hafifletilmesi çok yerinde bir karar ve gene devlet babalığını yapmış bulunmaktadır emeği geçen herkese bir vatandaş olarak çok tşk ederiz silopi şırnaktan