20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Kim bu talihli?

Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen Sayısal Loto'nun geçen haftaki çekilişinde şans Silopili vatandaşa güldü. Sayısal Loto'nun Şırnak'ın Silopi ilçesine isabet etmesi ile birlikte loto bayii, satışlarını ikiye katladı.

Milli Piyango İdaresi'nce yapılan çekilişte Sayısal Loto'da 6 bilen 4 kişi çıktı. 6 bilen talihli kuponlardan birisinin Silopi'de yatırıldığının ortaya çıkmasının ardından, kuponu satan Sayısal Loto bayii satışlarını ikiye katladı.

Şanslı talihliyi merak ettiğini söyleyen Sayıl Loto bayii Murat Durmuş, "Silopi'de ilk defa 6 bilen kişiye bileti ben sattım. Talihli bize gelirse kendisine parayı çekme konusunda yardımcı oluruz. Şanslı kişinin bizi de görmesini istiyoruz. Bileti sattığımız için çok şanslıyız. Satışlarımız eskisine göre 2'ye katlandı" dedi.

Sayısal Loto kuponu alan Serkan Birlik adlı vatandaş ise Sayısal Loto ile fazla ilgilenmediğini ancak büyük ikramiyenin Silopi'de yaşayan birine çıktığını öğrendikten sonra hemen Sayısal Loto bayiine gelip loto oynadığını söyledi.

MİLLİ PİYANGO BİLETLERİ TÜKENMEK ÜZERE
Silopi'de Milli Piyango satıcılarının yüzü gülüyor. Biletlerin tükenmek üzere olduğunu ifade eden Milli Piyango bayii Müslüm Demirel, "Bu sene satışlarımız iyi. Son biletleri satıyoruz. Bu sene Milli Piyango'nun Doğu'ya çıkma ihtimali var" diye konuştu.
Sahte bilet uyarısı da yapan başka bir Milli Piyango bileti bayii Tevfik Korkmaz ise, "Vatandaşlar, kartı olmayan kişilerden bilet satın almasınlar. Sahte biletlere dikkat etsinler" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 18:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?