22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLOPİ - ŞIRNAK

Lösemi hastası Ferhat yardım bekliyor

Silopi İlçesi'nde 3 yaşındaki lösemi hastası bir çocuk, tedavi için duyarlı vatandaşların yardımını bekliyor. 

Yenişehir Mahallesi'nde ikamet eden 8 çocuklu Şakar ailesinin 3 yaşındaki çocuğu Ferhat, lösemi hastalığı nedeniyle günden güne eriyor.

Baba Yusuf Şakar, kan kanseri oğlunun yaşamasının ameliyata bağlı olduğunu, bunun için hayırsever vatandaşlardan yardım beklediğini söyledi. 

Çok sevdiği oğlunu ameliyat ettirecek paraya sahip olmadığını dile getiren baba Şakar, "Ferhat'ı ayda 3 kez kan değiştirmek için komşu illere götürmek zorunda kalıyorum, ama artık maddi imkanlarım buna yetmiyor. 5 çocuğum da okula gidiyor, bunların masraflarını akraba ve komşulardan aldığım yardımlarla sağlayabiliyorum. Ben de hasta olduğum için çalışamıyorum. Elimde avucumda ne var ne yok hepsini sattım. Çok zor durumdayım. Hayırsever vatandaşlardan acil olarak yardım bekliyoruz" diye konuştu. Anne Naile Şakar ise, ağlamaklı bir ses tonuyla, ailenin en küçüğü olan Ferhat'ın gözlerinin önünde günden güne eridiğini söyleyerek, "Ameliyat olması gereken Ferhat, ölüme adım adım yaklaşıyor. Ancak, maddi imkanlarımız olmadığı için ağlamaktan başka bir şey yapamıyoruz" dedi. 

Minik Ferhat'ın iyileşmesi için yardımda bulunacak hayırsever vatandaşların, '0544 818 43 09' numaralı telefondan aileyle irtibat kurabileceği belirtildi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2007 Cuma 17:03:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idris uşkuca IP: 88.226.218.xxx Tarih : 4.02.2007 13:41:52
yüce allahtan ferhata acil şifalar eğer insanlar gerek hastalıkta gerek tazyelerde insanın en muhtaç olduğu zaman birbirininin yardımınna ziyaretine en muhtaç olduğu zaman dır ve tüm silopililer gücü yeten insanların yardımıyla ferhatı eski sağlığına kavuşturmak için herkes elinde ne gelse yardım etmek için sefer ber olmalıdır gerek kaymakamlık gerek müftülük gerek belediye ferhat için elinden geleni yapmasıdır sağlık en önemli konudur herkesei duyarlığa davet ediyoruz