15
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLOPİ - ŞIRNAK

Mersin-Habur sürücüler kooparatifi

Silopi İlçesi'nde, bölge işadamları tarafından kurulan Mersin-Habur Kamyon-Tanker Sahipleri ve Şoförleri Yardımlaşma ve Dayanışma Kooperatifi hizmete başladı. 

Yeni kurulan kooperatifin üyeleri, H. Hüseyin Akın başkanlığında toplanarak taşımacılık sektöründeki sorunları değerlendirdi. 

Toplantıda çözüm önerileri ve kooperatifin amaçları hakkında bilgi verildi.

 Mersin-Habur Kamyon-Tanker Sahipleri ve Şoförleri Yardımlaşma ve Dayanışma Kooperatifi Başkanı H. Hüseyin Akın, kooperatif olarak hedeflerinin acil çözüm gerektiren sorunlara birebir eğilerek bu sorunların üstesinden gelmek olduğunu kaydetti. Yıllardır şoför esnafının birçok sıkıntıyla yüz yüze bırakıldığını söyleyen Akın, "Koltukta oturup izlemektense direksiyonu şoför arkadaşlarımızla birlikte sallayacağız ve bu sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz" dedi. 

79 kişiden oluşan Mersin-Habur Kamyon-Tanker Sahipleri ve Şoförleri Yardımlaşma ve Dayanışma Kooperatifi'nin kurucu üyelerinin çoğunluğunu Silopili işadamları oluşturuyor.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 10:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şahin karahan IP: 88.254.51.xxx Tarih : 1.03.2007 15:44:14
Bölge insanımız için yapmış olduğunuz bu girişim için öncelikle sizleri kutluyorum. İnanıyoruz ki el attığınız bu kutsal işte başarı elde edersiniz.Özellikle düşük gelirli ailelerin çalıştığı bu yolda, onların sahip olduğu haklarını savunmakla mükellef olduğunuz bu işte sizlere üstün başarılar diler saygılar sunarım.