18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Öğrenciler bilgileriyle yarıştı

SİLOPİ LİSESİ'NDE BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI

Şırnak'ın Silopi Lisesi tarafından bilgi ve kültür yarışması düzenlendi.

Yarışmada birinci olan 9/A sınıfına ödül olarak çeyrek altın verildi. Silopi Koç İlköğretim Okulu'nda düzenlenen yarışma finaline izleyici olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, Milli Eğitim Şube Müdürü Battal Açıkgöz, Silopi Lisesi Müdürü Şiyar Tümas, öğretmeler ve öğrenciler katıldı.

Yarışmanın finaline kalan sınıflar birinci olmak için kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda 9/A sınıfı 140 puan ile birinci olurken 130 puan ile 9/I sınıfı ikinci ve 120'şer puan ile 9/S sınıfı ile 9/K sınıfı üçüncülüğü ve dördüncülüğü paylaştı. Yarışma sonunda birinci olan 9/A sınıfına çeyrek altın verilirken finale kalan takımlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Silopi Lisesi Müdürü Şiyar Tümas, Silopi Lisesi'nin artık güzel etkinliklerle sesini duyuracağını ve bunun için de büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi. Tümas, bilgi ve kültür yarışmalarının öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağladığını söyleyerek derslerinde daha başarılı olduklarını ifade etti. Tümas, ayrıca yarışmada emeği geçenlere ve finali izlemeye gelen herkese teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

SİLOPİ LİSESİ'NDE BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 13:55:01
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 14:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?