19
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

Okul temsilcileri bir araya geldi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda okul temsilcileri bir araya geldi. 

Koç İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen toplantıya Silopi Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, bazı okul müdürleri, Öğrenci Meclisi Şırnak İl Başkanı Ayşenur Agitoğlu ve okul temsilcileri katıldı.
 
İlk olarak kürsüye çıkan Milli Eğitim Müdürü Bayar, Türkiye'nin eğitimde en başarılı illerinin başında Burdur'un geldiğini söyleyerek, "Türkiye'nin her yerinde aynı eğitim veriliyor. Tüm yurtta aynı ders kitaplarından eğitim veriliyor. Bu durum da bizim
Türkiye derecesinde ilk sıralamalara yerleşmemize mani olmadığını gösteriyor. Sadece öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin biraz daha duyarlı olmaları ve çaba göstermeleri gerekiyor. Biz öğretmenler olarak kararlılığımızı göstermek amacıyla ellerimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Siz öğrencilerimize sunulan yeni fırsatların iyi değerlendirilmesi gerektiği gibi velilerin de çocuklarına büyük destekler sunmaları gerekiyor" dedi 

Öğrenci Meclisi Şırnak İl Başkanı Ayşenur Agitoğlu'nun 23 Nisan günü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Şırnak ilini temsil edeceğini vurgulayan Bayar, "İl Başkanımız, Meclis'te bütün Şırnak'ın eğitim sorunlarını anlatacak. Eğitim sorunlarına çözüm aramak için çaba sarf edecek ve sorunlarımızı Meclis kürsüsünden bütün ülkeye duyuracak" şeklinde konuştu. 

Toplantıya katılan okul meclisi başkanları, okullarında yaşadıkları sorunları açıklarken Milli Eğitim Şube Müdürleri de aldıkları notlar ile çözüme gideceklerini belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 15:19:28
Güncelleme :23 Aralık 2008 Salı 16:27:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?