27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Polis memuru kazada öldü

Şırnak'ın Silopi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru hayatını kaybetti. Kazayla ilgisi olduğu ileri sürülen iki kişi gözaltına alındı.

Kaza, Silopi'nin Kizir mevkiinde meydana geldi. Kendi özel otomobili ile Habur Sınır Kapısı istikametine doğru giden polis memuru Kadir Güleç(26) yönetimindeki araç karşı yönden gelen kamyon ile çarpıştı. Polis memuru Kadir Güleç'in aracı kamyonun altında metrelerce sürüklendi.

Araç içinde sıkışan polis memuru Kadir Güleç çevrede bulunan vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı. Ambulans ile Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Silopi Cumhuriyet Savcılığı hastane morgunda otopsi yaptığı sırada dışarıda bekleyen, polis memurunun mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'nde görevli polis memurunun Bursa doğumlu, evli bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kazayı haber alan polis memurunun ailesinin cenazesini almak için Silopi ilçesine hareket ettikleri belirtildi. Soruşturma başlatılan kaza ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 10:14:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?