26
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

Polis minikleri sevindirdi

SİLOPİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ANAOKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM

Şırnak'ın Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine giyim ve oyuncak yardımı yapıldı.

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube polisleri ilçe merkezinde belirledikleri okullarda ihtiyaç sahibi 207 öğrencinin ailelerine gıda yardımı, 40 aileye de giyim yardımı yaptı. Ayrıca 1-10 Nisan arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Leman Süheyla Soylu, Komiser yardımcıları Mustafa Gül, Mukaddes Gül ile polis memurları Alparslan Ünlütürk, Ökkeş Taşlı ve Sinem Abanoz Atatürk İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerini ziyaret etti. Okul Müdürü Kasım Ökten

tarafından karşılanan polisler, beraberlerinde getirdikleri oyuncakları minik öğrencilere dağıttı. Oyuncaklarını alan miniklerin sevinçleri ise görülmeye değerdi. Minikler ayrıca oyuncakları getiren polislere de teşekkür etmeyi unutmadılar. Polis ve öğretim kurumları arasında diyalogu arttırmak ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere yardımcı olmak amacıyla yardım kampanyası düzenlediklerini ifade eden Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Leman Süheyla Soylu, "Bu yardım kampanyamızla birlikte bugüne kadar ihtiyaç sahibi olarak tespit ettiğimiz 207 aileye gıda yardımı yaptık. 40 aileye de çeşitli giyim yardımlarında bulunduk. Ayrıca Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 165. yılı nedeniyle minik öğrencilerimizi sevindirmek istedik" dedi.

Çalışmalarının yalnızca Polis Haftası ile sınırlı kalmadığını belirten Soylu, "Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan 25 kişilik bir grubu alarak Emniyet Müdürlüğümüzü gezdirdik. Öğrencilere mesleğimizi tanıtan slayt gösterilerini izlettik" diye konuştu.

Polis Haftası kapsamında ödüllü 'Polis' konulu şiir yarışması düzenlediklerini ifade eden Büro Amiri Soylu, "Bu yarışmaya katılan 15 ilköğretim okulu arasında 1. olan öğrenciye bisiklet, 2. olan öğrenciye MP3 çalar ve 3. olan öğrenciye kol saati hediye edeceğiz. Öğrencilere ödülleri 10 Nisan Polis Haftası'nda takdim edilecektir" şeklinde konuştu.

Öte yandan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği 4 özürlü çocuğu bulunan bir ailenin özürlü maaşına bağlanması için Mal Müdürlüğü ile iletişime geçip aileye yardımcı olmuştu.

SİLOPİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ANAOKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM
SİLOPİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ANAOKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM
SİLOPİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ANAOKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 10:04:03
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 00:13:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?