27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Polis öğrencilere hediye dağıttı

Silopi İlçe Karakolunda görevli Başkomiser Nizam Alkılıç ve görevli polis memurları, Vatan İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilere hediye dağıttı.

Ziyarette Karakol Amiri Nizam Alkılıç tarafından alınan şeker ve kırtasiye malzemeleri minik öğrencilere dağıtıldı. Öğrencilerle sohbet eden Başkomiser Alkılıç, onlara ellerindeki zamanın ve bulundukları yaşın çok önemli olduğunu belirterek çalışmanın önemini anlattı. Öğrencilere istedikleri zaman karakola gelebileceklerini belirten Alkılıç, polislerin 24 saat devriye gezerek, halkın güvenliğini sağladığını ifade etti.

Daha sonra elindeki telsizi miniklere veren Başkomiser Alkılıç, 'polis amcalarınıza
talimat verin' dedi. Miniklerin büyük bir keyifle devriye ekiplerine anons geçmelerinin ardından Alkılıç, "Polis öğrenci ilişkisine büyük önem veriyoruz. Bugün minikler polis olmak istediklerini söylüyorlar. Bu da bizi sevindiriyor. Dileyen herkes karakolumuzu çekinmeden ziyaret edebilir" diye konuştu.
Okul Müdürü Cavit Şahin, yapılan ziyaretten onur duyduklarını ifade ederek, Karakol Amiri Nizam Alkılıç ve beraberindeki polis memurlarına teşekkürlerini iletti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 12:28:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
salih gehveroğlu IP: 85.106.225.xxx Tarih : 10.06.2010 22:44:29

 iyikide ilçemize  geldin  okulumuzu  ziyaret  ettin.  İlçemize  ayrı  bir renk kaptın.  Senin  öğrenciler  ve silpililer asla  unutmuyacak.Silopi  artık  senin  ikimci  evindir.  İş ve  aile hayatında  mutluluklar  dileriz...