26
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

PTT Kargo'ya talep arttı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PTT Şube Müdürü Mehmet Almaç vatandaşların PTT Kargo'ya son günlerde yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Yeni organizasyon yapısı ve farklı bir çalışma düzeniyle PTT Kargo'nun diğer kargo şirketleriyle rekabet edecek düzeye geldiğini belirten PTT Silopi Şube Müdürü Mehmet Almaç, PTT Kargo'nun Silopi ilçe genelinde büyük ilgi gördüğünü kaydetti.

PTT Kargo'nun son 6 ayda yurdun çeşitli illerine bin 193 kargo gönderdiğini ve 2 bin 824 kargo aldığını belirten Almaç, "Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. PTT Kargo'ya vatandaşlarımız her ay daha fazla ilgi gösteriyor. Koli hizmeti her geçen gün vatandaşların ilgi odağı oldu. Aylık giden ve gelen kargo istatistiklerimizde bunu rahatlıkla görebiliyoruz" dedi.

APS işlemlerine de vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten Mehmet Almaç, son 6 ay içerisinde yurt içerine 2 bin 707 adet APS gönderildiğini, 2 bin 977 adet APS alarak ilçe nüfusuna göre büyük işlem gerçekleştirdiklerini açıkladı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 11:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?