15
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLOPİ - ŞIRNAK

Sevgilisine 4 milyar kaptırdı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir genç, sevgilisi tarafından dolandırıldığı iddiasıyla cumhuriyet başsavcılığına suç duyusunda bulundu.

Halit Beyhan (23) adlı genç, yaklaşık bir ay önce ilk görüşte aşık olduğu J.C. isimli sekreterin kendisinden aldığı 4 bin YTL ortadan kaybolması üzerine dolandırıldığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. "İlk görüşte aşık olduğum kadının beni dolandıracağını hiç beklemiyordum, çok acı duygular içerisindeyim" diyerek başına gelenleri anlatan Halit Beyhan, "Askerden geldiğim ilk gün çarşıda karşılaştığım J.C. adlı kıza aşık oldum. Uzun süre onu takip ettikten sonra ona duygularımı açtım, o da duygularıma karşılık verince aramızda aşk başladı. Sık sık görüşüp eğleniyorduk. J.C. bir gün bana gelerek, 'Annem çok rahatsız, tedavisi için acilen paraya ihtiyacım var' dedi.

Ben de sevdiğim kızın ihtiyaçlarını karşılamak zorunda olduğumu hissederek, bir arkadaşımdan 2 bin YTL borç aldım. Kıza parayı verirken bana, 'Bu parayı borç olarak alıyorum, yoksa almam' dedi. Aradan bir hafta geçtikten sonra verdiğim paranın annesinin tedavisine yetmediğini, bir yerden para bulması gerektiğini söyleyerek, 'Fakat senin de borcunu ödeyemedim. Ona da çok üzülüyorum' diyerek tekrar beni kandırıp kendisine 2 bin YTL daha lazım olduğunu söyledi. Bu sefer arkadaşlarımdan da isteyemiyordum, çünkü daha önce almış olduğum 2 bin
YTL'yi ödeyememiştim. Hemen aklıma babama ait BMC marka eski model kamyon geldi. Kamyonu satıp, bunun üzerine biraz daha para ekleyerek 2 bin YTL'yi tamamlayıp ona verdim. Kıza parayı verince çok mutlu oldu, sarılıp beni öptü. Bu benim çok hoşuma gitmişti" dedi.

2 bin YTL'yi verdikten sonra kıza telefonla bir daha ulaşamadığını ve iş yerinden ayrıldığını öğrendiğini söyleyen Beyhan, "Ben o anda ne yapacağımı şaşırdım. J.C.'nin beni dolandırmak için aşık olduğunu düşünerek suç duyurusunda bulundum. İyi niyetimin ve aşkımın kurbanı oldum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 15:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
b.şebaplı IP: 85.104.247.xxx Tarih : 10.11.2007 10:47:38

b.şebap yüz karası böyle kişiler b.şebapı kötülüyor