20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Silopi Devlet Hastanesi 2009'da

Silopi Kaymakamı Aydın Abak, Yenişehir Mahallesi'nde yapım çalışmalarına devam edilen hastanenin 2009 yılı Ocak ayında hizmete açılacağını ifade etti.

Yenişehir Mahallesi'nde yapılmakta olan 50 yataklı modern Devlet Hastanesi ile ilçenin sağlık sorunlarının en aza indirileceği bildirildi. Yeni hastane için ilçe merkezine gelecek olan yeni uzman ve pratisyen doktorlar ile birlikte ilçe dışına sevk işlemlerinde ise büyük düşüş yaşanması bekleniyor. Modern Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmalarının sona erdiğini ifade eden Kaymakam Aydın Abak, "Yeni hastanenin 2009 yılının başlarına kadar bitirilmesi için kolları sıvadık. Silopili vatandaşlarımızın daha geniş ve modern bir ortamda tedavi olmaları için yaptığımız çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Yeni yapılmakta olan 50 yataklı modern Devlet Hastanesi'nin Silopi ilçe halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaymakam Abak ayrıca 16 dönüm arsa üzerine yapılan Silopi Devlet Hastanesi'nin faaliyete girmesi ile vatandaşların rahat bir nefes alacağını, daha huzurlu, geniş ve modern bir ortamda tedavi olacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 13:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?