17
Mayıs
2024
Cuma
SİLOPİ - ŞIRNAK

Silopili öğrenciler şampiyon oldu

Iğdır, Ağrı, Muş, Siirt, Diyarbakır, Hakkari, Bitlis ve Şırnak illerinden birer okulun katıldığı turnuvada tüm rakiplerini geride bırakan Silopi Atatürk İlköğretim Okulu, şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.

Silopili öğrenciler, bu başarıları sayesinde ayrıca 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan turnuvaya katılma hakkını da kazandı. Kayseri'de oynanacak olan bu turnuvaya İzmir, Ankara, Bursa, Artvin, Diyarbakır, Giresun, Eskişehir ve Van illerinden temsilciler katılacak.

                                                                                    

                                                                                                                                                                               

Başarılı takımın kaptanı Bayram Ökten, hedeflerinin Kayseri’deki elemelerde final oynamak olduğunu söyledi. Ökten, Silopi Kaymakamı Ünal Çakıcı’ya, kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2004 Cumartesi 20:48:46
Güncelleme :13 Nisan 2005 Çarşamba 15:02:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet kayrım IP: 195.175.37.xxx Tarih : 16.03.2005 14:16:22
Sizleri öncelikle başarılarınızdan dolayı tebrik ederim bizler alanyada bı yıl yapılanan damlataş spor kulübüyüz sizlerin başarılarına bizlerde seviniyoruz 10-12 yaş gurubu futbol takımızla gelmeyi düşünüyoruz orada sizlerle maçlar yapıp çocuklarımızın birbirleriyle tanışması kaynaşmasını saglamayıo hedefliyoruz bize bu konuda bilgi verirseniz seviniriz.