18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Silopi'nin kupa gururu

ŞIRNAK'TA DERECEYE GİREN SİLOPİ OKULLARI KUPALARINI ALDI

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen sportif aktivitelerde başarı gösteren Silopi okulları kupalarını aldı.

Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen kupa törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, Şube Müdürü Battal Açıkgöz, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

 İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kros, hentbol ve basketbol dallarında dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar verdi. Şırnak bölgesinde düzenlenen turnuvalarda Silopi takımlarının büyük başarı elde ettiklerini söyleyen Milli Eğitim Müdürü Bayar, başarıda en büyük payın beden eğitimi öğretmenleri ve onlara her konuda destek veren okul müdürlerinin olduğunu ifade etti. Bayar, Şırnak'ta yapılan turnuvalarda alınan başarının sadece bir okula mal edilemeyeceğini söyledi.

Bayar, "Şırnak'ta yapılan sportif aktivitelerde Silopi'de okuyan öğrenciler her zaman büyük başarı getiriyorlar. Bu öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz. Bu yapılan faaliyetler öğrencilerimize kişisel beceri ve zihinsel olarak olumlu etkiler yapmaktadır. Öğrencilerimiz ayrıca sportif başarılardan almış olduğu özgüven ile derslerine daha fazla çalışmaktadır. Bu anlamda her çeşit aktivelerde öğrencilerine en iyiyi veren öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından dereceye giren okulların müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri kupa ve madalyalarını Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar'ın elinden aldı.

ŞIRNAK'TA DERECEYE GİREN SİLOPİ OKULLARI KUPALARINI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 10:19:00
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 11:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?