31
Mayıs
2024
Cuma
SİLOPİ - ŞIRNAK

Silopispor'da Suat Demirel dönemi

Şırnak 1. Amatör lige hazırlanan Silopispor, Diyarbakırspor'u çalıştıran Teknik Direktör Suat Demir'le ile anlaştı.

Şehir stadyumunda yapılan imza törenine bütün kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı. Daha önce Nijeryalı futbolcu Donald Gbejuadeyi renklerine bağlayan Silopispor, teknik direktörlük görevine Suat Demir'i getirdi.

Teknik direktör Suat Demir, Silopispor'u tercih etmesindeki sebeplerin başında Silopi ilçesinin potansiyeli olan bir ilçe olması sporun sevilmesi ve yönetimin ileriye dönük önemli projelerinin olması nedeniyle tercih ettiğini söyledi.

Bir zamanlar 2. Lig'de oynayan bir spor kulübünün şimdi Amatör Lig'de olmasının iyi olmadığını, Silopispor'un daha önemli yerlerde olması gerektiğine değinen Suat Demir, tüm Silopililerin desteği ile takımı eski başarılı günlere geri götürmeyi hedeflediğini söyledi.

Silopispor Kulübü başkanı Mesut Bordoğan ise, Silopispor'un bu sezon başarılı olması için büyük fedakarlıklar yaptıklarını belirterek, "Silopispor'a gerek futbolculuk kariyeri gereksek teknik direktörlük kariyeri başarılarla dolu deneyimli bir teknik direktör kazandırdık. Nijeryalı futbolcu Donald Gbejuadeyi kadromuza kattık. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 13:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selahattin algan IP: 88.247.196.xxx Tarih : 11.07.2008 13:20:53

inşalah birinci liglerde görürüz sizleri can günülden sizin arkanızdayız saygılar