18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Silopi'ye 150 çöp kutusu

SİLOPİ BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK ATAĞI

Şırnak'ın Silopi Belediyesi tarafından ilçenin bazı noktalarına çöp kutusu taktırıldı. Belediye Başkanı Emin Toğurlu ilçenin daha temiz görünmesi için çalışmalar başlattıklarını söyledi.

"Temiz bir Silopi için el ele" sloganıyla sürdürülen kampanyada 150 adet çöp konteynırlarının yerleştirilmesine başlandı. Belediye ekipleri ilçe merkezinin 1., 2. ve 3. Caddesi olmak olmak üzere 150 adet çöp konteynırı yerleştirdi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkan Emin Toğurlu, "Silopi ilçemizin daha temiz daha güzel olması için başta çarşı olmak üzere Silopi' nin her yerine seyyar çöp kutuları yerleştirildi" diye konuştu

Hedeflerinin temiz ve ekolojik bir kent olduğunu belirten Toğurlu, "Günlük olarak her ne kadar temizlense bile, biz belediye olarak büyük bir duyarlılık içerisinde temizlik çalışmalarımızı yürütmekteyiz, temizlik kampanyalarını belediye tarafından sürekli hale getireceğiz" dedi.

Vatandaşlardan çöp kutularına sahip çıkılmasını isteyen Başkan Toğurlu ayrıca çöplerin gelişigüzel yerlere atmamasını ve çöp kutularına atılmasını istedi.

SİLOPİ BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK ATAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 10:12:04
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 17:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?