27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Silopi'ye Gineli futbolcu

Şırnak Amatör Ligi takımlarından Silopispor, Gineli orta saha oyuncusu Mohammed Lamine Keita ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Şehir stadında gerçekleştirilen imza töreninde 24 yaşındaki futbolcu Gineli futbolcu Mohammed Lamine Keita, kendisini bir yıllığına Silopisporlu yapan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Mesut Bordoğan, kadrolarını güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyerek, bu amaçla Gine 1. Lig takımlarından Baraka SSG'de forma giyen Mohammed Lamine Keita'yı renklerine bağladıklarını belirtti. Bordoğan, "Hedefimiz TFF 3. Lig'e çıkmak. Kadromuz amatör ligler için oldukça iyi, ancak terfi
müsabakalarını göz önüne alarak transfer yapmamız gerektiğini düşündük. Bu amaçla Gineli futbolcu Keita'yı kadromuza kattık. Oldukça kaliteli bir isim. Kısa sürede kendisini ispat edecek ve takımıza katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.
Silopispor'a şampiyonluk yaşamak için geldiğini ifade eden Gineli futbolcu Keita ise, "Türk insanı futbolu çok seviyor ve sizden çok iyi futbol oynamanızı bekliyor. Ama futbol takım işi, iyi olmak için çok çalışıyoruz. İnşallah Silopispor'u 3. TFF 3. Lig'e taşıyacağız" dedi.

Gineli futbolcu Keita, imza töreni sonrası Silopispor'da giyeceği 8 numaralı formayla basın mensuplarına poz verdi

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 21:40:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?