24
Mayıs
2024
Cuma
SİLOPİ - ŞIRNAK

Sınıflar bilgileriyle yarışıyor

SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINA ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Koç İlköğretim Okulu tarafından organize edilen sınıflar arası bilgi yarışmasına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Silopi Koç İlköğretim Okulu tarafından öğrencilerin başarılarını arttırtmak için her hafta bilgi yarışması düzenleniyor. Öğrencilerin bilgi seviyesini ölçmek ve onlara yarışma kültürü aşılamak isteyen okul yönetimi Koç İlköğretim Okulu konferans salonunda bilgi yarışması düzenledi. 6, 7 ve 8. sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmasında 3'er kişiden oluşan 4 grup yarıştı. Bilgi yarışmasında gruplara karışık olarak yerleştirilen öğrencilere, İngilizce, Fen, Matematik, Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Genel Kültür'den oluşan 20 soru soruldu. Zaman zaman heyecanlı ve zevkli geçen yarışmada birinciliği Aylin Demirhan, Metehan Dölek ve Esra Evgin'in oluşturduğu grup kazandı.

Silopi Koç İlköğretim Okul Müdürü Nurettin Kaden yarışmanın zevkli geçtiğini ifade ederek, yarışmanın galibi olan grubu ödüllendireceklerini söyledi. Müdür Kaden, "Okulumuzda her hafta 6-7 ve 8. sınıflar arası bilgi yarışması düzenliyoruz. Her hafta değişik öğrencilerin katılığı yarışmalar sonunda birinci olanları ödüllendiriyoruz. Böylelikle yarışarak eğlenceli bir şekilde öğrenciler bilgilerini tazelemiş oluyorlar. Ayrıca sınıflar arası ve öğrenciler arası bir kaynaşma da meydana geldiği gibi bilgi ve becerilerini de arttırıyorlar" şeklinde konuştu.

SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINA ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 11:39:02
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 23:57:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?