25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Son provalar yapıldı

SİLOPİ'DE 19 MAYIS'IN SON PROVALARI YAPILDI

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde görev alacak teknik komite ve öğrenciler son provalarını yaptılar.

Silopi Şehir Stadyumu'nda yapılan son provalara İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar ve Şube Müdürleri katıldı. Son provalar beden eğitimi öğretmenleri Murat Tütüncü, Ziya Deniz Şen, Kurtuluş Kurtoğlu, Mine Geçitli, Nevin Kargın, Hilal Bıyık, Serdar Özmen, Ertuğrul Şan, Ahmet Zeybek, müzik öğretmeni Uğur Alim ve resim öğretmeni Banu Ünlü'nün denetimlerinde yapıldı. Silopi Lisesi beden eğitimi öğretmenlerinden Murat Tütüncü 19 Mayıs Bayramın bu sene çok renkli geçeceğini söyleyerek herkesi bayrama

izlemeye çağırdı. Tütüncü gösteriler arasında kız gösteri grubu, erkek gösteri grubu, erkek eşli hareketler grubu, erkek Meksika dalgası gösterimi, 100 metre sürat koşusu 4x100 metre bayrak yarışı ve final gösterimimin olacağını ifade etti.

Milli Eğitim Şube Müdürü Battal Açıkgöz öğrencilerin ve öğretmenlerin uzun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyerek büyük emek harcadıklarını belirtti. Açıkgöz 19 Mayıs Bayramı etkinliklerine bütün halkı davet ettiğini sözlerine ekledi.

SİLOPİ'DE 19 MAYIS'IN SON PROVALARI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 10:32:00
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 13:46:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?