18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

SYDV'ye üye seçimi yapıldı

SİLOPİ'DE SYDV MÜTEVELLİ HEYETİ SEÇİMLERİ YAPILDI

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı.

Vakıf binasında yapılan Silopi SYDV Mütevelli Heyeti toplantısında bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündeme geçildi.

Mütevelli Heyeti Divan Başkanlığını Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Abdurrahman Tarandır'ın yaptığı toplantıda heyet üyeleri ile köy ve mahalle muhtarlarına 2009 yılı vakıf çalışmaları hakkında bilgi verildi. Yeni dönem içerisinde de çalışmaların birlik ve beraberlik içinde yapılması talebinde bulundu. Daha sonra Vakıf Mütevelli Heyeti'ne bir köy muhtarı, bir mahalle muhtarı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi üyesinin seçimi yapıldı. Köy muhtarları seçiminde 13 muhtar oy kullanırken, açılan sandıklardan oyların 7'sini Nihat Sosyal, 5'ini Asım Fidan aldı, bir oy da boş çıktı.

Mahalle muhtarları seçiminde 11 mahalle muhtarı oy kullanırken açılan sandıktan oyların tamamını Yenişehir Mahallesi Muhtarı Abdulgafur Bilgeç aldı. Sivil toplum temsilcisi seçimine 5 dernek katıldı. Yapılan seçimler sonunda köy muhtarları arasından Muhtar Nihat Soysal, mahalle muhtarları arasından Yenişehir Mahallesi Muhtarı Abdulgafur Bilgeç ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden Cami Yetimleri Koruma Derneği Başkanı Nurettin Evgin, Mütevelli Heyeti'ne seçildi. Seçim sonunda Mütevelli Heyeti üyeleri, yeni seçilen üyelere başarılar diledi.

SİLOPİ'DE SYDV MÜTEVELLİ HEYETİ SEÇİMLERİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2010 Pazartesi 10:56:00
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 11:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?